Zoeken naar rijschool motor amsterdam

rijschool motor amsterdam
De Auto en Motorrijschool van Amsterdam Rijschoolroyalty.nl.
Je bent op zoek naar een goedkope rijschool die betaalbaar is? Op zoek naar een rijschool met kwaliteit? Waarbij je na het behalen van je rijbewijs met plezier kunt terugdenken aan je rijlessen. Een goede naam heeft bij het CBR van Amsterdam.
Motorrijles met hoog slagingspercentage. Proefles voor 45 euro. Motorrijschool Selling, Amsterdam gevestigd bij MotoPort Amsterdam.
Motoport Amsterdam, is ons startpunt, het is goed bereikbaar met de auto, eigen parkeerterrein geen parkeerkosten, metro/treinstation Duivendrecht. Het verkeersoefenterrein ligt op 3 minuten van Motoport Amsterdam. Instructeur: Roel Oldenkamp 06-533 69 413 en Vincent Stevens. Motoport Amsterdam 020 4656667.
RVV Rijschool Motorrijschool Voor ieder rijbewijs kan je bij ons terecht.
Welkom bij Rijschool RVV! Welk rijbewijs wil jij halen? Nu slechts 29900., 4 uur rijles. Inclusief CBR praktijkexamen. Nu slechts 2900., 2 uur rijles. Gratis gebruik motorkleding. Inclusief uitleg op simulator. Nu slechts 2900., 90 minuten rijles. Hoogste slagingspercentage Amsterdam.
Motor Experience.
Motorrijder in hart en nieren. Wij zijn bevlogen en enthousiaste motorrijders die als motorinstructeurs mensen graag laten zien en voelen wat motorrijden met je doet! Maak kennis met ons team! In 2016 was Motor Experience de beste in de motorrijscholen-branche van Amsterdam.
Rijschool amsterdam voor autorijles, motor en brommerrijles.
Auto, motor, bromfiets en aanhanger rijbewijs halen. Bij rijschool Kennedy in Amsterdam Zuid haal je niet alleen je, autorijbewijs B maar ook je motorrijbewijs A, brommerrijbewijs AM en aanhangerrijbewijs BE. Je autorijbewijs halen is voordelig bij rijschool Kennedy: met onze rijlespakketten krijg je korting op je rijlessen en de administratiekosten, waardoor je tientallen euros goedkoper uit bent.
Motorrijles nemen in Amsterdam Verkeersschool Jungen.
Onze lesmotoren zijn van het type Kawasaki ER6N naked bike, geschikt voor de categorie A. Een heel fijne motor om op te leren rijden. Bij ons wordt iedere leerling begeleid door een vaste instructeur. De instructeur heeft vele jaren ervaring en kent het vak als de beste. Anders dan bij autorijden is het noodzakelijk dat je voor de motorlessen naar onze locatie in Amsterdam West komt.
Motorrijles Amsterdam: motorrijbewijs halen.
Lopen met de motor en gebruik van de standaard. Oefeningen bij lage snelheid, zoals slalom. Oefeningen bij hogere snelheid, zoals uitwijkoefening en rem oefeningen. Direct na afloop van de rit krijg je te horen of je geslaagd bent. Zeer" goede rijschool! Mick is een zeer ervaren motorinstructeur en geeft tijdens de lessen duidelijk en rustig tips. De dames van de receptie zijn altijd vrolijk en gezellig, en denken ook altijd mee als er wat gewijzigd moet worden in de planning, Robert uit Amsterdam.
Rijschool Jacob Autorijles in Amsterdam.
GOEDE PRIJS VOOR JE RIJLESSEN. Zoek je een goede rijschool in Amsterdam of omgeving? Je wilt binnenkort je rijbewijs halen maar wilt wel rijlessen nemen bij een rijschool waarmee het klikt en waar je op deskundige wijze wordt opgeleid. Dat zal waarschijnlijk precies de reden zijn waarom je op onze website bent terechtgekomen.

Contacteer ons