Meer resultaten voor motorrijbewijs amsterdam

motorrijbewijs amsterdam
Rijbewijs uitbreiden met extra categorie Gemeente Amsterdam.
Bijvoorbeeld een motorrijbewijs. Bekijk hier hoe het werkt en wat het kost. Zo werkt het. Als u slaagt voor een extra rijbewijscategorie, krijgt u een volledig nieuw rijbewijs. Uw nieuwe rijbewijs kunt u aanvragen vanaf de eerste werkdag nadat u bent geslaagd voor uw rijexamen. U moet hiervoor zelf langskomen. Iemand anders kan de aanvraag niet voor u doen ook niet met een machtiging. Locaties en openingstijden. U kunt langskomen bij een van de zeven Stadsloketten, maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. Voor de aanvraag kunt u geen afspraak maken. Dit zijn de voorwaarden om uw rijbewijs te kunnen uitbreiden met een extra categorie.: U moet ingeschreven staan in de gemeente Amsterdam.
RVV Rijschool Veilig Verkeer.
RVV Rijschool Veilig Verkeer voor rijles in Amsterdam. Rijschool om je autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs of BE rijlessen in Amsterdam te halen. Motorrijles bij Rijschool RVV in Amsterdam. Bromfiets rijles bij Rijschool RVV in Amsterdam. Aanhangwagen rijles bij Rijschool RVV in Amsterdam.
I-motor.nu Motorrijbewijs, Autorijbewijs, Scooter-Bromfietsrijbewijs I-motor.nu.
Motorrijbewijs halen in Amsterdam. Wanneer je plannen hebt om je motor theorie of je motorrijbewijs in Amsterdam te halen, dan kun je bij ons uitstekend terecht. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je binnen een kort tijdsbestek je motorrijbewijs op zak hebt, zodat je volop kunt gaan genieten van je vrijheid.
Wolffson.
Ook privé motorrijles! Het doel bij het nemen van motorrijles is natuurlijk het halen van je motorrijbewijs. Voor mij is het van groot belang jou op een professionele en correcte manier rijles te geven zodat je met vertrouwen de weg op gaat. Veiligheid staat voorop. Rob de Wolff. Mijn passie is motorrijden! Buiten het opleiden van deelnemers ben ik ook bezig mijn vakkennis over te dragen op nieuwe instructeurs in de vorm van stage-begeleider, geef ik her-opstappers training en help ik je graag op weg met tips over allerlei motorzaken, eigen kleding, een helm, of een eigen motor. Als enige motorrijschool in Amsterdam geef ik ook privé motorrijles tegen een betaalbaar tarief.
Verkeersschool van Gulik Rijles in Amsterdam en omstreken.
Bij verkeersschool van Gulik kunt u terecht voor een breed aanbod van rijopleidingen. Wij verzorgen autorijlessen, motorrijlessen en bromfiets en snorfietslessen. Ook kunnen wij uw B rijbewijs uitbreiden naar een BE rijbewijs, waardoor u met een aanhanger mag deelnemen aan het verkeer. Ons werkgebied strekt zich uit rond Amsterdam en omvat onder andere Landsmeer, Zaandam en Oostzaan.
Motorrijles met hoog slagingspercentage. Proefles voor 45 euro. Motorrijschool Selling, Amsterdam gevestigd bij MotoPort Amsterdam.
Motoport Amsterdam, is ons startpunt, het is goed bereikbaar met de auto, eigen parkeerterrein geen parkeerkosten, metro/treinstation Duivendrecht. Het verkeersoefenterrein ligt op 3 minuten van Motoport Amsterdam. Instructeur: Roel Oldenkamp 06-533 69 413 en Vincent Stevens. Motoport Amsterdam 020 4656667.
Meteoor Rijschool Verkeersopleidingen Amsterdam en omgeving.
Motorrijlessen starten vanaf de rijschool. Voor het behalen van een motorrijbewijs dient u twee praktijkexamens af te leggen. Het theorie examen kan behaald vanaf 155, jarige leeftijd. Verkeersopleidingen Rijschool Meteoor Amsterdam. Met volle trots presenteert Meteoor haar rijschool met deze introductievideo.
Je motorrijbewijs halen in Amsterdam bij motorrijschool ANWB.
Bij onze vestiging in Amsterdam kun je terecht voor het benodigde studiemateriaal. Lessen en praktijkexamens. De snelcursus voor je motorrijbewijs start met een proeftest waarbij gekeken wordt naar je rijervaring en leersnelheid. Op basis daarvan wordt een lesplan opgesteld met het aantal benodigde motorrijlessen. De motorrijbewijs kosten bestaan uit meerdere onderdelen en deze zijn ook afhankelijk van het aantal benodigde rijlessen.

Contacteer ons