Meer resultaten voor motor rijschool amsterdam

motor rijschool amsterdam
Motorrijles nemen in Amsterdam Verkeersschool Jungen.
Anders dan bij autorijden is het noodzakelijk dat je voor de motorlessen naar onze locatie in Amsterdam West komt. Hiervandaan vertrek je samen met de instructeur voor jouw rijles. Overigens is er openbaar vervoer in de directe nabijheid. Tijdens de proefles maak je kennis met de basis van het motorrijden. De instructeur houdt tijdens deze proefles jouw vorderingen goed in de gaten. Na afloop van de les wordt in overleg een inschatting gemaakt hoeveel lessen jij nodig hebt om je motorrijbewijs te behalen. Je doet examen voor categorie A. Categorie A is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. De minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 22 jaar. Je moet dan minimaal 2 jaar in het bezit zijn van het rijbewijs A2. Categorie A is ook rechtstreeks te behalen. De minimumleeftijd hiervoor is 24 jaar. Het examen is gesplitst in 2 delen, t.w.: AVB Algemene Voertuigbeheersing. AVD Algemene Verkeersdeelname. Wanneer je in het bezit van het autorijbewijs, dan is voor het eerste examen AVB nog geen theorie-certificaat vereist. Voor het afleggen van het 2e examen AVD wel! Goede beschermende motorkleding is bij het motorrijden erg belangrijk. Op de rijschool zijn jassen, helmen en handschoenen beschikbaar die je mag gebruiken.
Home Rijschool Baas.
Heb jij een rijlessenpakket gekocht bij rijschool BAAS en behaal je foutloos je theorie certificaat? Dan betaald rijschool BAAS jou het complete bedrag van je rijlessenpakket terug! Meld je nu aan. Rijschool Baas heeft één van de hoogste slagingspercentage van Amsterdam e.o!
Rijschool First: de keuze van velen.
MOTOR VOORJAARS actie. 4 uur les op ons eigen oefenterrein. 1 AVB examen. Informeer altijd vooraf naar de voorwaarden. Plan online je eigen lessen! Je kunt nu ook lessen vanaf. station Amersfoort, Haarlem of Zaandam! GRATIS AVB AVD examen. Informeer altijd vooraf naar de voorwaarden! 10 auto-rijlessen GRATIS examen. Informeer altijd naar de voorwaarden. Plan online je eigen lessen! Je kunt nu ook lessen vanaf. station Amersfoort, Haarlem of Zaandam! Klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit. Bent u zeer tevreden of juist niet, laat het ons weten! ERVARING / KLACHT. Bij BOVAG aangesloten rijscholen staan borg voor kwaliteit en zekerheid. Voor u wel zo fijn; u weet waar u aan toe bent en u kunt van uw rijschoolhouder verwachten dat deze zich ook aan de afspraken houdt. Een meerwaarde voor u als leerling. Lees hier onze BOVAG gedragscode. Baarsjesweg 164 H. 1057 HN Amsterdam. 102 AB Amsterdam. 020 6 95 95 22. 06 20 544 877. 020 6 95 73 80. KvK nr: 01074015. BTW nr: NL 2106.55.914 B01. Rijschool First verzorgt ook de complete theorieopleiding.
Motor Experience.
Motorrijder in hart en nieren. Wij zijn bevlogen en enthousiaste motorrijders die als motorinstructeurs mensen graag laten zien en voelen wat motorrijden met je doet! Maak kennis met ons team! In 2016 was Motor Experience de beste in de motorrijscholen-branche van Amsterdam.
Rijschool Nieuw Amsterdam Verkeersschool Nieuw Amsterdam.
Rijschool Nieuw Amsterdam staat bekend om het persoonlijk contact met de leerlingen en de begeleiding van begin van de autorijlessen, de brommerrijlessen, de motorrijlessen, de rijlessen voor de aanhangwagen, tot en met het einde van het traject, namelijk het slagen voor het praktijkexamen.
Motor Rijschool HEM.
Het is mijn passie. Ik heb na het voltooien van mijn diploma rij instructeur een tijd lang voor een bekende rijschool in Amsterdam West de motor rijlessen verzorgd. Vervolgens ben ik voor mezelf begonnen en startte ik motor rijschool HEM.
Rijschool amsterdam zuid voor autorijles, motor en brommerrijles.
Auto, motor, bromfiets en aanhanger rijbewijs halen. Bij rijschool Kennedy in Amsterdam Zuid haal je niet alleen je, autorijbewijs B maar ook je motorrijbewijs A, brommerrijbewijs AM en aanhangerrijbewijs BE. Je autorijbewijs halen is voordelig bij rijschool Kennedy: met onze rijlespakketten krijg je korting op je rijlessen en de administratiekosten, waardoor je tientallen euros goedkoper uit bent.
hoog slagingspercentage, rijschool, rijschooloppertopper.nl.
Wij zijn een unieke allround rijschool werkzaam in heel Noord-Holland: Hoorn, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Stedebroek en Obdam. Wij hebben al jaren een hoog slagingspercentage in verschillende CBR regios. De rijschool hanteert een unieke lesmethode gericht op het nieuwe rijden. Wij zijn in 2006 hiervoor gecertificeerd door het CBR. Iedereen kan instructeur of instructrice worden, maar niet iedereen kan goed lesgeven. Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste instructeur en we zijn pas tevreden als de leerlingen dat zijn. Door onze visie bieden wij kwaliteit met oog op detail en geven wij rijles als geen ander. Fors besparen op je rijbewijs, ruime keuze in pakketten. Aarzel niet bel direct voor een proefles met een instructeur die alleen het beste wil bereiken voor je rijbewijs auto, motor of bromfiets.

Contacteer ons