Meer resultaten voor groupon motorrijles amsterdam

groupon motorrijles amsterdam
Motor-Forum Algemene motorpraat Goeie Groupon actie Rijschool First?
Je moet het zo zien, je betaald 299 aan Groupon, Groupon pakt daar de helft van en geeft de andere helft pas na max. 60 dagen aan de rijschool ja, goede business De rijschool houd er dus 150 euro aan over.
Rijschool CSK Almere Deal van de dag Groupon Almere.
Onverslaanbare deals voor avonturen in de buurt. Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad. Onze dagelijkse lokale aanbiedingen beslaan restaurants, spa, massage, activiteiten, product-deals, hotels en nog veel meer.
Haal je rijbewijs bij Autorijschool Ishak in IJburg, Amsterdam.
Of watdacht je van een heerlijke reis door de bergen met vrienden? Deel worden van de subcultuur der motorrijders. Haal bij Autorijschool Ishak je motorrijbewijs in Amsterdam en je gaat een mooie tijd tegemoet. Meer over motorrijles. Moe van het fietsen?
Goedkope Rijschool Amsterdam 20, per rijles.
Veilig, vlot, zelfstandig en goedkoop leren auto rijden in het altijd drukke Amsterdam? Dat kan met de rijlessen van Raufidrive! Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de lesauto tijdens je rijles en dat je na het behalen van het rijbewijs op een veilige manier kunt deelnemen aan het verkeer.
Grouponvoorwaarden.
In geval van motorrijles wordt de ene helft van het aantal Groupon-lessen aan AVB en en de andere helft aan AVD besteed. U word verzocht 15 minuten voor de les aanwezig te zijn. Mocht u extra lessen nodig hebben dan geldt de normale lesprijs. U gaat pas op examen als u er klaar voor bent. Bovag rijschool First maakt gebruikt van een lesinstructiekaart. Neem deze altijd mee zodat u overzicht houdt over uw vorderingen. Het onderdeel AVD moet vooruit worden betaald. Het theorie-examen is gratis mits u de theorieopleiding bij rijschool First heeft gevolgd. Baarsjesweg 164 H. 1057 HN Amsterdam.
hoog slagingspercentage, rijschool, rijschooloppertopper.nl.
Welkom bij rijschool Oppertopper! Je wilt je rijbewijs halen, dan ben je bij Oppertopper aan het juiste adres! Wij zijn een unieke allround rijschool werkzaam in heel Noord-Holland: Hoorn, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Stedebroek en Obdam. Wij hebben al jaren een hoog slagingspercentage in verschillende CBR regios.
Groupon lost geschil over deal rijschool prima op metronieuws.nl.
beloont Ton Broekhuisen namens Metro bedrijven en / of instellingen, die een klacht hebben opgelost, liefst met een Pluim. Saida el Hairan Amsterdam koopt in juni 2014 voor haar partner Matthijs van der Wilk de volgende deal bij Groupon: 20 rijlessen theorie en praktijkexamen.
Verkeersschool Collewijn Rijopleidingen te Amsterdam.
Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Abcoude, Ouder Amstel, Duivendrecht, Halfweg, Zwanenburg, Hoofddorp, Zaandam, Landsmeer, Boesingheliede, Waterland, Oostzaan. Let op: Deze datum is niet definitief! Wij nemen contact met u op om de datum vast te stellen. alle velden dienen ingevuld te worden.

Contacteer ons