Op zoek naar motorrijles pakket amsterdam?

motorrijles pakket amsterdam
RijComfort, jouw rijschool in regio Wormer, Wormerveer en Zaandam.
Tarieven pakketten Auto 2018. AANBIEDING: Herexamen Pakket Auto. Theoriecursus theorie examens. Actuele cursus data motor theorie. Tarieven pakketten Motor 2018. Theoriecursus theorie examens. Actuele cursus data bromfiets theorie. Tarieven pakketten voor de bromfiets 2018. Aanbieding: E achter B rijbewijs aanhanger.
Groupon-aanbiedingen maken de rijschoolbranche kapot RijschoolPro.
Verkeersschool Sens uit Amsterdam heeft op dit moment een aanbieding dat leerlingen kunnen kiezen uit het volgende pakket: 299 voor 10 motorrijlessen, examen AVD en Eigen Verklaring, 349 voor 12 motorrijlessen, examen AVB AVD en Eigen Verklaring, 399 voor 14 motorrijlessen, examen AVB AVD en Eigen Verklaring.
Rijschool GUL Den Haag Autorijlessen én Motorrijlessen.
4-daagse AVB cursus: het is bij Rijschool GUL in Den Haag mogelijk om in slechts enkele dagen jouw rijbewijs te halen én af te rijden op de motor of in de auto. Kledingruimte: Wij zorgen er voor dat al het benodigde materiaal binnen handbereik is. Hierdoor hoef je geen motorkleding aan te schaffen of je thuis om te kleden voor jouw motorrijles.
Motorrijles in Amsterdam met vijf sterren Snel je motorrijbewijs.
Je motorrijbewijs vanaf 1000. Een startpakket van 15 uur motorrijles inclusief examens AVB en AVD boek je voor 1000. Daarnaast kun je kiezen voor een aanvullend pakket van vijf lessen van 15, uur voor 350 euro. Bekijk hier alle tarieven.
Rijschool Uniek Leiden Auto, Motor en Bromfiets Rijlessen.
Voor elk van deze rijlessen bieden wij diverse pakketten. Heb je een autorijschool nodig, dan krijg je voor 930, al 20 autorijlessen, ínclusief het praktijkexamen. Zoek je een motorrijschool, dan kun je een pakket met 20 motorrijlessen praktijkexamen afnemen voor maar 999!
Rijschool in Amsterdam: Spaar nu tot 70% op Rijschool in Amsterdam.
met een AVD en AVB-examen bij Rijschool Anoep announcementTitleHaal, je motor rijbewijsshortAnnouncementTitleHaal, je motor 299currencyExponent2valueamount81000currencyCodeEURformattedAmount, rijlessen duren 60 minuten waarbij zoveel mogelijk examenroutes worden gereden en zijn inclusief een AVD en 15 of 20 rijlessen met praktijkexamen bij Autorijschool ToplicenceannouncementTitleRijlessen, met praktijkexamenshortAnnouncementTitleRijlessen, met 199currencyExponent2valueamount51550currencyCodeEURformattedAmount, met een persoonlijk lesplan en zoveel mogelijk in het examengebied zodat je snel vorderingen inclusief een praktijkexamen bij Valencia rijschool in Leiden en omgevingannouncementTitleRijlessen, incl. 189currencyExponent2valueamount54400currencyCodeEURformattedAmount, voor een pakket van 10, 15 of 20 rijlessen die jou een heel eind op weg helpen bij het behalen van dat befaamde roze autorijlessen incl.
Motorrijles Amsterdam Regionaal Motor Training Centrum.
Regionaal Motor Training Centrum RMTC geeft motorrijles in de omgeving van Amsterdam. Het opstappunt voor de praktijklessen is niet ver weg, namelijk aan de Pesetaweg in Nieuw-Vennep. Goed bereikbaar met auto en OV. Bent u op zoek naar een motorrijschool in de buurt van Amsterdam? Dan bent u bij RMTC aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in motorrijlessen. Wij zijn de grootste motorrijschool van de regio. Wij bieden uitstekende motorrijlessen met duidelijke voorwaarden tegen eerlijke prijzen. U gaat altijd op pad met uw eigen vaste motorrijinstructeur. proefles 15, uur. 50, meer informatie. Losse rijles 15, uur. Compleet pakket proefles 25 lesuren AVB en AVD examen.
Verkeersschool Ronchetti Beter lessen sneller slagen bromfiets auto motor BE-rijlessen theorielessen.
Intakeles 3500, bij afname van het pakket GRATIS. Auto rijlessen Spoedcursus ook automaat. 22 lesuren, een TTT tussentijdsetoets en een praktijkexamen voor 144500., Ook voor automaat rijles kunt u bij ons terecht, daar zijn geen hogere kosten aan verbonden. Lessen in de nieuwe Renault Zoë.

Contacteer ons