Op zoek naar motorrijles pakket amsterdam?

motorrijles pakket amsterdam
Autorijbewijs Theoriecursus Motorrijbewijs Rijschool Eros.
Op alle motorrijles pakketten! Inschrijven Meer info. Auto rij-instructeur pakket. Van 5099 nu 4599. Inschrijven Meer info. onze theoriecursus behaal je deze in 1 dag, in 1 keer met een slagingspercentage van 100% bij het theorie-examen! Geen boeken, geen voorbereiding, geen wachttijd! Maak gebruik van onze unieke theoriecursus. Na de theorie begin je met de rijles. Bij onze rijschool in Amsterdam krijg je een vaste, ervaren rijinstructeur die jou helemaal klaarstoomt voor je examen en ervoor zorgt, dat jij straks veilig en zelfverzekerd met je rijbewijs de weg op kunt.
Xpress Rijopleiding Goedkoopste Rijschool van Amsterdam.
Leerlingen die gebruik maken van deze dienst hebben aantoonbaar minder rijlessen nodig, waarmee de weg naar een rijbewijs een stuk minder duur wordt gemaakt. Dit hebben we te danken aan de kwaliteit en service die onze rijschool vanuit Amsterdam verleend!
Rijschool Caland Amsterdam Rijschool Amsterdam.
Onze gekwalificeerde instructeurs loodsen je snel en goed door je rijopleiding heen. Voor je het weet sta jij met dat felbegeerde pasje in je handen. Wij geven auto, motor en scooterrijles in Amsterdam. We zijn gevestigd in Amsterdam Osdorp bij de Sloterplas.
Wolffson.
Een pakket om je theorie te leren incl. 50 oefenexamens krijg je gratis. Heb je vragen of wil je meer informatie; stuur een email naar info@wolffson.nl of bel 06 245 23 610 of 020 777 67 57. Ons adres is Orteliusstraat 15. De" expert in motorrijles! Veilig en met vertrouwen leren motorrijden." De enige motorrijschool waar je 1 op 1 motorrijles kunt krijgen! Per 1 maart is ons nieuw adres: Orteliusstraat 15 in Amsterdam.
Rijschool Ron.
Mini Pakket A Mini Pakket B Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4 Pakket All-in Theorie Pakket. Opmerkingen / vragen.: De leerling is verplicht.: zich te houden aan de afgesproken tijd, datum en plaats voor de rijles en bij het niet verschijnen op het afgesproken lesuur zonder tijdige afzegging, de volledige lesprijs te voldoen: door de instructeur wordt een wachttijd van 15 min. in acht genomen; de door de instructeur genoteerde datum en tijdstip voor een nieuwe afspraak geldt als bewijs van de nieuwe afspraak. De leerling dient de afspraak goed te controleren. de volledige lesprijs te voldoen indien de afgesproken rijles wordt afgezegd binnen 24 uur voor de afgesproken tijd zaterdagen en zondagen, alsmede erkende feestdagen worden niet meegerekend., alle aanwijzingen van de instructeur tijdens de lessen op te volgen. klachten tijdig schriftelijk in te dienen. Pythagorasstraat 108 A. 1098 GG Amsterdam.
Motorrijles Rijschool Amsterdam Amsterdamse Verkeersopleidingen.
Wij zorgen er voor dat je snel je motorrijbewijs kunt halen en daarna ook zelfstandig de weg op durft met je eigen motor. Ga daarom voor motorrijles in Amsterdam naar het aanmeldformulier en schrijf je meteen in en profiteer van onze scherpe tarieven.
De autorijschool in Amsterdam e.o. Rijschool Company Amsterdam.
Welkom bij Rijschool Company Amsterdam. Ben je op zoek naar een goede en betaalbare rijschool in Amsterdam of omgeving Amsterdam? Rijschool Company Amsterdam is zeker de beste keuze wanneer je rijlessen wilt volgen. Met onze professionele, persoonlijke en individuele aanpak behaal je gegarandeerd binnen afzienbare tijd je rijbewijs.
Rijschool Amsterdam Amsterdamse Verkeersopleidingen Autorijles Motorrijles Theorie Rijopleiding Amsterdam.
Amsterdamse Verkeersopleidingen is Dé autorijschool in Amsterdam met zeer scherpe tarieven voor motor en autorijlessen en met een zeer hoog slagingspercentage. Gemiddeld 85% van onze leerlingen voor het B rijbewijs slaagt in één keer voor het 1e rijexamen Bron: CBR.

Contacteer ons