Meer resultaten voor rijschool eros amsterdam

rijschool eros amsterdam
Fraude met camerabril tijdens theorie-examens CBR levert 12 maanden cel op Nationale Onderwijsgids.
uit Amsterdam krijgt een celstraf van 12 maanden, waarvan drie maanden voorwaardelijk. De eigenaar van verkeersschool Eros zou de vragen van theorie-examen van het CBR hebben laten filmen met een camerabril. Zijn broer werd veroordeeld tot een taakstraf. De rechter achtte betrokkenheid van de vrouw van Erol C. Dit meldt Het Parool. De fraude vond plaats van maart 2013 tot september 2014. Zo'n' 1800 leerlingen van de Amsterdamse rijschool Eros zijn in die tijd geslaagd voor hun theorie-examen.
CBR over het cbr CBR Laatste nieuws Twaalf maanden cel voor frauderende rijschoolhouder.
Rijschoolhouder Erol C. uit Amsterdam krijgt een celstraf van 12 maanden, waarvan drie maanden voorwaardelijk. De eigenaar van verkeersschool Eros werd veroordeeld vanwege diefstal van vragen en het opzettelijk inbreuk maken op het auteursrecht van het CBR. Tijdens het theorie-examen liet Erol C.
Verkeersschool Eros Rijschool in Amsterdam Autorijschooltarieven.nl.
Jongen Eros ik weet niet wat voor apparaat je binnen in de CBR smokkelt maar die apparaat blijkt waarschijnlijk niet te werken. En hierbij mensen die dit lezen KIJK UIT VOOR RIJSCHOOL EROS HET IS EEN GROTE OPLICHTER. Wie zijn wij?
Rijschool Eros amsterdam Amsterdam.
1055 DX Amsterdam. Categorien auto/motor: Rijschool Eros amsterdam geeft autorijlessen en motorrijlessen. Rijschool Eros is de rijschool van Amsterdam. Ook geven wij theoriecursus in 1 dag met 100% slagingspercentage. Neem direct contact met ons op! Vraag stellen aan Rijschool Eros amsterdam.:
Verkeersschool Eros Dogan uit Amsterdam Rijscholen vergelijken.
Verkeersschool Eros Dogan. Johan Greivestraat 331, 1061AS, Amsterdam. Over Verkeersschool Eros Dogan. Deze rijschool heeft helaas nog geen eigen tekst toegevoegd. Geeft rijlessen voor de. Geeft aan of de rijschool gegevens op deze pagina gecontroleerd zijn volgens RijschoolRegister en de rijschool zelf.
Rijschool eros Informatie en websites over motor autorijbewijsrijschool, neutraal amsterdamlawal, rijschool amsterdamrijschool, breed amsterdamautorijschool, beverwijkgoede, rijschool rotterdam.
rijbewijs halen kosten. rijschool amsterdam noord. rijschool amsterdam noord. wat kost rijles. wat kost rijles. Uw website hierbij? TERUG naar de hoofdpagina! Verkeersschool, Rijschool eros, Beste rijscholen amsterdam. rijscholeninamsterdam startpagina, rijscholeninamsterdam informatie, rijscholeninamsterdam portal, rijscholeninamsterdam linkpagina, rijscholeninamsterdam overzicht, rijscholeninamsterdam portaal, rijscholeninamsterdam links.
Twee jaar geƫist voor rij-examenfraude met camerabril NOS.
Een rijschoolhouder uit Amsterdam moet, als het aan het OM ligt, twee jaar de cel in voor fraude bij het theorie-examen. Hij liet mensen met een camerabril in de CBR-examenzaal de vragen filmen. Die werden vervolgens geoefend met klanten die moesten afrijden. Tegen zijn vrouw en een broer, die ook bij de rijschool werken, eiste de aanklager 240 uur dienstverlening en een proeftijd van drie jaar. De eigenaar van rijschool Eros uit Amsterdam-West maakte geen geheim van zijn praktijken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons